Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Ulei volatil de sovarv 10 ml

Ulei volatil de sovarv 10 ml

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 9.22 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Ulei volatil de sovarv 10 ml

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: ulei volatil de şovârv (Origani aetheroleum), obţinut din părţile aeriene ale plantei Origanum vulgare.

Despre produs: - Produs natural cu conţinut bogat în uleiuri volatile care asigură un aport de substanţe bioactive necesar pentru susţinerea sănătăţii respiraţiei şi a digestiei;
-posedă acţiune antispastică, bronhodilatatoare, expectorantă, fluidifiantă a secreţiilor bronşice, antiseptică, stomahică, de stimulare a funcţiei digestive, antiinflamatoare, uşor sedativă (asupra sistemului nervos central).
-ajută la menţinerea sănătăţii aparatului respirator, contribuie la fluidifierea şi eliminarea secreţiilor bronşice, îmbunătăţeşte respiraţia în procesele inflamatorii ale căilor aeriene superioare / inferioare de tip cataral (răceală, stări gripale), ajută la calmarea tusei;
- ameliorează tulburările gastro-intestinale însoţite de balonări şi crampe abdominale, senzaţia de disconfort abdominal, indigestie; împiedică procesele fermentative din intestin;
- intervine favorabil în stările de astenie, oboseală fizică şi psihică, stres, insomnie prin acţiunea sedativă asupra sistemului nervos central.

Mod de administrare: Adulţi: câte 2 - 6 picături de 2 - 3 ori pe zi, diluate într-o ceaşcă de apă sau o linguriţă de miere, după mesele principale.
Copii peste 7 ani: câte 1 - 2 picături de 2 - 3 ori pe zi într-o linguriţă de miere, după mesele principale sau la recomandarea medicului.
Administrarea orală şi respectarea dozelor prescrise se face cu multă atenţie datorită acţiunii intense a uleiurilor volatile.
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. 
În sarcină, perioada de alăptare, copii până la vârsta de 7 ani este necesară recomandarea medicului; se va evita contactul cu ochii şi mucoasele; nu se aplică pe faţă (în special nazal) la copii mici.
La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

Forma de prezentare: flacoane de sticlă brună de 10 ml sau 20 ml, cu picurător.
spacer