Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Ulei de negrilica  - cps. moi

Ulei de negrilica - cps. moi

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 51.89 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Ulei de negrilica - cps. moi

Producător:  HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A.                       

                               

 

                                           ULEI DE NEGRILICĂ 500 mg

                                                        Capsule moi

                                                  Supliment alimentar

 

Ingrediente/capsulă (690 mg): 500 mg ulei din seminţe de Negrilică (Nigella sativa), gelatină, glicerină, apă purificată.

 

Uleiul de negrilică, obţinut prin presarea la rece a seminţelor, este o sursă vegetală de acizi graşi esențiali, Omega-3 şi Omega-6, într-un raport optim echilibrat (1:3)șicontribuie la îmbunătăţirea unor funcţii ale oganismului.

 

- asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar în suplimentarea dietei pentru buna funcționare a inimii și a vaselor de sânge, a echibrului emoțional, a sănătăţii căilor respiratorii (superioare şi inferioare) şi a respiraţiei;

- participă la reglarea activității inimii și la îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, la scăderea lipidelor totale serice și a nivelului de zahăr din sânge, la normalizarea tensiunii arteriale; 

- ajută la funcţionarea normală a tractului respirator, în special în perioadele reci ale anului și contribuie la normalizarea funcţiei respiratoriiuşurând respiraţia, calmând tusea;

- asigură starea generală de bine.

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

În sarcină şi perioada de alăptare, la copii cu vârste de peste 7 ani este necesară recomandarea specialistului.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Instrucțiuni de utilizare:

-câte o capsulă de 2 - 3 ori pe zi, după mesele principale; administrarea se face timp de 30 zile, în 3 cure pe an sau după recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare:60 capsule moi xflacon de polietilenă, închis cu buşon cu sigiliu şi silicagel, etichetat, introdus în cutie pliantă de carton originalizată și instrucțiuni de utilizare.

 

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici!

Produsul NU conţine lactoză !

Termen de valabilitate:2 ani

spacer