Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Muguri de nuc - Gemoderivat

Muguri de nuc - Gemoderivat

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 11.64 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Muguri de nuc - Gemoderivat

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 2,0 ml conţine extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de nuc (Juglans regia). Conţine alcool etilic 45% în vol.

Despre produs: Are proprietăţi antiinflamatoare, antiseptice, cicatrizante, de normalizare a valorilor β-lipoproteinelor şi colesterolului, antidiabetice, imunomodulatoare.
- produs natural cu valoare biologică complexă, dinamică şi unitară care asigură necesarul de substanţe biologic active în suplimentarea dietei pentru:
- optimizarea funcţiilor organismului în diferite procese inflamatorii localizate la nivelul mucoaselor din sfera ORL, căilor respiratorii, tractului gastro-intestinal, din sfera uro-genitală şi de la nivelul pielii;
- este drenor universal (limfatic, intestinal, splenic, pancreatic), susţine sănătatea pielii;
- îmbunătăţeşte digestia prin acţiune reglatoare asupra florei bacteriene intestinale;
- ajută la funcţionarea normală a pancreasului prin stimularea secreţiei de suc pancreatic;    
- este util pentru reglarea glicemiei;
- are acţiune benefică asupra metabolismului proteic, lipoproteic, asupra liniilor celulare (stimulează celulele plasmatice şi celulele Kupffer la nivelul ficatului);
 - manifestă un efect benefic în stări depresive, anxioase.

Mod de administrare: câte 1 monodoză de 2,0 ml de 2 ori pe zi diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele de prânz şi seară, timp de o lună de zile sau timp mai îndelungat.
Preparatul diluat se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală, apoi se înghite treptat.
Asocierea şi cu alte extracte glicerinohidroalcoolice se va face numai la recomandarea unui medic.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 30 monodoze de 2 ml extract glicerinohidroalcoolic.
spacer