Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Muguri de dud - Gemoderivat

Muguri de dud - Gemoderivat

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 11.64 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Muguri de dud - Gemoderivat

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o monodoză de 1,5 ml conţine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeţi de dud (Morus nigra). Conţine alcool etilic 45% vol.

Despre produs: contribuie la stimularea sintezei de proteine, la reducerea lipidemiei totale şi a colesterolului, stimulează imunitatea prin creşterea fagocitozei, hipoglicemiantă, protejează funcţiile pancreatice. Are o acțiune pozitivă în: diabetul non insulinodependent (tip II), toleranţa alterată la glucoză, diabetul latent, în complicaţiile vasculare ale diabetului (hemoragii retiniene la diabetici şi retinita diabetică). Ajută la reglarea al cineticii gastro-intestinale, afecţiuni inflamatorii ale căilor respiratorii de etiologie bacteriană sau virală.

Mod de administrare: 1 monodoză de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluată în puţină apă, cu 15 minute înainte de mesele principale.
Preparatul diluat se soarbe lent şi se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală.
În funcţie de afecţiune se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice (în complicaţiile vasculare la diabetici cu afinul, etc.). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând câte 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerohidroalcoolic.
spacer