Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Larvalbina - cutie 40 capsule moi

Larvalbina - cutie 40 capsule moi

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 31.04 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Larvalbina - cutie 40 capsule moi

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Compoziție: o capsulă conţine 400 mg ulei de cătină (Hippophae oleum), 245 mg ulei din seminţe de in (Lini oleum), 150 mg biomasă spirulină (Spirulina platensis), 100 mg extract total din larve de trântor şi excipienţi (tween 80, glicerină, gelatină, apă purificată) până la 1200 mg.

Despre produs: Larvalbina, combinaţie echilibrată de multivitamine şi minerale, este un produs natural, uşor digerabil, care asigură completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate şi corectează deficienţele care apar odată cu vârsta (peste 30-35 ani) în special cele legate de sistemul imunitar, echilibrul hormonal şi autoreglajul emoţional, creier, sistemul neuro-vegetativ, rezistenţa organismului.
- exercită proprietăţi biotrofice, energizante, vitalizante, tonifiante şi vitaminizante, psihotonice, antioxidante, benefice pentru toate vârstele;
- menţine sănătatea ţesuturilor, influenţează pozitiv procesele de regenerare tisulară, stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe sau în disfuncţii provocate de diverse stări inflamatorii ale acestora; 
- biostimulator care optimizează funcţia sexuală, îmbunătăţeşte fertilitatea mai ales în cazul bărbaţilor prin stimularea spermatogenezei, intervine pozitiv în dinamica sexuală;
- influenţează pozitiv activitatea sistemului nervos şi susţine sănătatea creierului mai ales la persoanele în vârstă;
- îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi de memorare, mărind performanţele cognitive în perioadele de efort intelectual intens;
- susţine refacerea sistemului imunitar, ameliorează semnificativ funcţionarea acestuia,  crescând capacitatea de apărare naturală a organismului faţă de agresiunea unor contaminanţi virali şi bacterieni; 
- eficient în condiţii de suprasolicitare fizică intensă, stres, pentru înlăturarea stărilor de oboseală, de astenie la vârstnici, convalescenţă, de depresie mentală şi emoţională;
- combate şi încetineşte procesul de îmbătrânire precoce, înlătură unele fenomene fizice şi psihice legate de senescenţă;
- sprijină combaterea unor dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ, contribuind la reglarea activităţii organelor interne;
- benefic în tulburările de nutriţie şi controlează senzaţia de foame;
- are efecte benefice în tulburările ciclului menstrual şi ale menopauzei;  
- stimulează digestia, protejează celula hepatică şi contribuie la eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice;
- îmbunătăţeşte activitatea inimii şi circulaţia sângelui, protejează vasele coronare şi fortifică pereţii vaselor sanguine.

Mod de administrare: câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi după mesele principale; dacă este necesar, doza poate fi mărită la 8 capsule pe zi. 
Administrarea se face timp de 10 - 15 zile, cu o pauză de până la 7 zile, după care se poate relua; durata de administrare şi doza se face în funcţie de nevoi.
Fiind un produs revigorant, nu se administrează seara târziu.

Forma de prezentare: cutie cu flacon de polietilenă prevăzut cu dop cu sigiliu şi silicagel, conţinând 40 capsule moi şi recomandări de utilizare.

Produsul NU conține lactoză!
Comentariile vizitatorilor
Comentariu evaluat de 416 vizitatori Data: 17-09-2014

An luat acest produs si sunt foarte multumita, am gasit azi in oras dar pretul era de 39.9 lei,(explicatia vanzatoarei a fost ca ati scumpit produsele.....acum vad ca nu este adevarat) binenteles ca am cumparat. Desi sunt relativ sanatoasa am simtit dupa o cura cu Larvalbina, unu plus de energie benefica si o pofta de viata pe care nu am simtit-o de ceva vreme, va multumesc ca existati si ma bucur nespus ca v-am descoperit!

Comentariu scris de Iovan Maria (Sighisoara) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 334 vizitatori Data: 13-05-2015

Am ovare polichistice si in ultimul an am urmat diverse tratamente hormonale pentru reglare. Am incercat tratament cu metformin, progesteron, anticonceptionale... nu m-au ajutat, am avut diverse reactii adverse, plus ca am luat in greutate.
De vreo 3 luni de zile iau Larvalbina si Ulei de sofranel si ma simt foarte bine. Mi-am facut zilele trecute determinarile hormonale si au iesit perfect, ba chiar am inceput sa am menstruatie fara a fi nevoita s-o provoc cu progesteron. Recomand femeilor care au SOP sa incerce tratamentul.
Multumesc, Hofigal!

Comentariu scris de Raluca (Bucuresti) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 275 vizitatori Data: 19-10-2015

D na Iovan Maria ati vazut cat e transportul ? Ati iesit mai bine ,cumparandul din magazin ,o sa l caut si eu ,ca am inteles ca e foarte bun .O zi buna .

Comentariu scris de marcela cain ( Barlad) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 195 vizitatori Data: 01-08-2016

Taxa de transport foarte mare!

Comentariu scris de Nica Damian (Azuga) Comentariu util ?  
Comentariu evaluat de 93 vizitatori Data: 22-02-2017

sunt foarte mnulţumită de toate produsele firmei, datorită lor am putut să-mi ameliorez diferite afecţiuni atât mie cât şi părinţilor mei, astfel că le voi cumpăra în continuare pentru întreţinere şi prevenţie. Mulţumesc firmei HOFOIGAL că există !!!

Comentariu scris de VIORICA MIHĂILĂ (CURTEA DE ARGEŞ) Comentariu util ?  
spacer