Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet

Politica de confidențialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Hofigal Export Import  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor primite, reclama, marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesarii si onorarii comenzilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea livrarii produselor comandate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor furnizorilor si prestatorilor de servicii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*.  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la  contact@hofigalonline.ro

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.
 
Informațiile pe care le colectăm și modul de utilizare a acestora.
 
Înscrierea pe site poate presupune furnizarea de informații cu caracter personal (de ex, nume, prenume, adresă, e-mail, telefoane, parole ale contului). În cazul În care ați ales să comandați, este posibil să vă solicităm, informații privind plata bunurilor și/sau serviciilor comandate, pe care le menținem în formă criptată pe servere securizate. Este posibil să combinăm informațiile pe care le furnizați în cadrul contulului dvs. cu informațiile de la alți terți, pentru a vă oferi o experiență mai bună și pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Conținutul materialelor oferite în acest site este strict informativ, informațiile oferite în acest site nu țin loc de recomandare medicală.
Când vizitați site-ul nostru, este posibil să trimitem unul sau mai multe cookie-uri – un mic fișier care conține un șir de caractere – în computerul dvs., care identifică în mod unic browser-ul. Aceste cookie-uri pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea serviciului nostru prin stocarea preferințelor utilizatorilor și urmărirea tendințelor acestora, cum ar fi modul în care aceștia efectuează căutări.
Atunci când trimiteți un e-mail sau alte comunicări către noi, este posibil să reținem acele comunicări pentru a procesa întrebările, pentru a răspunde solicitărilor și pentru a ne îmbunătăți serviciile.
Putem oferi o parte din serviciile noastre în parteneriat cu alte site-uri. Este posibil ca informațiile personale pe care le furnizați site-urilor respective să fie trimise la noi pentru a putea furniza produse. Este posibil ca hofigalonline să prezinte link-uri într-un format care să ne permită să monitorizăm dacă aceste link-uri au fost accesate. Procesăm astfel de informații în conformitate cu această Politică de confidențialitate. Este posibil ca site-urile afiliate să aibă politici de confidențialitate diferite, astfel că vă sfătuim să citiți politicile de confidențialitate ale acestora.
 
Reguli de Prelucrare a Datelor cu caracter personal.
 
Colectarea Datelor cu caracter personal.
Hofigal Export Import va putea colecta date cu caracter personal în urma accesării site-ului de către Utilizatori. Colectarea se realizează în scopul furnizării datelor sau a informațiilor solicitate, în scopul prezentării produselor comercializate, în scopul livrării produselor comandate, fără ca această enumerare să fie limitativă, precum și în orice alte scopuri ce au legatură directă cu comercializarea produselor noastre, livrarea și plata acestora,  inclusiv pentru activitatea de recuperare a sumelor datorate sau a produselor nelivrate.
Înregistrarea, organizarea și stocarea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor fi înregistrate și organizate prin mijloacele și cu aplicațiile Hofigal și vor fi stocate fie pe serverul pe care este găzduit Site-ul sau pe orice server aparținând Hofigal sau furnizorilor de servicii ale acestuia precum și pe orice alt suport care permite realizarea acestui tip de operațiune.
Adaptarea sau modificarea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal pot fi adaptate sau modificate de Hofigal sau de către terți cu acordul Hofigal, incluzând aici furnizorii sau prestatorii de servicii. Adaptarea sau modificarea va fi efectuată în vederea realizării scopului precizat mai sus cât și pentru corectarea eventualelor erori intervenite în completarea, colectarea, înregistrarea, stocarea, adaptarea sau orice altă operațiune realizată asupra datelor cu caracter personal.
Extragerea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor putea fi extrase de Hofigal, sau de către terți cu acordul Hofigal, incluzând aici furnizorii sau prestatorii de servicii.
Consultarea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor putea fi consultate de către Hofigal, sau de către terți, cu acordul Hofigal, incluzând aici furnizori sau prestatori de servicii.
Utilizarea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor putea fi utilizate de catre Hofigal, sau de către terți, cu acordul Hofigal, în scopuri statistice, promoționale, comerciale incluzând furnizarea bunurilor, serviciilor, în scopul prevenirii sau identificării fraudelor precum și în orice alt mod permis sau neinterzis de lege.
Dezvăluirea datelor cu caracter personal.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite sau transferate către terți in conditiile legii.
Alăturarea ori combinarea.
Hofigal sau terții, cu acordul Hofigal vor putea alătura sau combina datele cu caracter personal.
Blocarea, ștergerea sau distrugerea.
Hofigal sau terții, cu acordul Hofigal vor putea bloca, șterge sau distruge Datele cu caracter personal obținute de la Utilizator.

Securitatea informațiilor

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a ne proteja împotriva accesului neautorizat sau a modificării, divulgării sau distrugerii neautorizate a datelor. Acestea includ analize interne ale colectării noastre de date, practici si măsuri de securitate pentru stocare și procesare, precum și măsuri de securitate fizică pentru a preveni accesul neautorizat la sistemele unde stocăm datele personale.
Limităm accesul la informații personale la angajații, contractanții și agenții Hofigal care au nevoie de aceste informații pentru a putea opera, dezvolta sau îmbunătăți serviciile noastre. Aceste persoane trebuie să respecte obligațiile de confidențialitate și pot fi supuse măsurilor disciplinare, inclusiv concedierii și urmăririi penale, dacă nu respectă aceste obligații.
 
Integritatea datelor

Hofigal procesează informațiile personale exclusiv în conformitate cu această Politică de confidențialitate, în scopul furnizării datelor sau a informațiilor solicitate, în scopul prezentării produselor comercializate, în scopul livrării produselor comandate, fără ca această enumerare să fie limitativă, precum și în orice alte scopuri ce au legatură directă cu comercializarea produselor noastre, livrarea și plata acestora,  inclusiv pentru activitatea de recuperare a sumelor datorate sau a produselor nelivrate. Analizăm practicile noastre de colectare, stocare și procesare a datelor pentru a ne asigura că sunt colectate, stocate și procesate doar informațiile necesare pentru furnizarea sau îmbunătățirea serviciilor. Luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile personale pe care le procesăm sunt exacte, complete și actuale, însă ne bazăm pe utilizatorii noștri pentru a actualiza sau corecta informațiile personale oricând este necesar.
spacer