Cosul de cumparaturi nu contine produse.
Antet
Ceai Ecologic - CIMBRU

Ceai Ecologic - CIMBRU

 

In stoc

 

Pret cu TVA: 3.88 Lei

 

Comanda acest produs

» Trimite pe:

Ceai Ecologic - CIMBRU

Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

Ceaiurile ecologice marca HOFIGAL  sunt obţinute din plante ecologice ce provin din culturi proprii realizate conform normelor agriculturii ecologice. Înainte de însămânţare terenul pe care s-au cultivat plantele a fost supus unui plan de conversie de la agricultura convenţională la agricultura ecologică de minimum 2 ani, seminţele folosite sunt certificate ca provenind de la plante ecologice, produsul provine dintr-un mod de producţie ce exclude utilizarea produselor chimice de sinteză (pesticide, fungicide, ierbicide, îngrăşăminte), iar culturile ecologice au fost certificate în urma inspecţiilor organismelor acreditate.

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.


Compoziție: produsul conţine pulbere din părţile aeriene de cimbru (Thymi herba), certificat ecologic.

Despre produs: Se recomandă ca supliment alimentar pentru îmbunătăţirea regimului igieno-dietetic în procese inflamatorii de cauze infecţioase ale căilor respiratorii superioare / inferioare (răceală, guturai, stări gripale, bronşită acută şi cronică, laringită, faringită, pentru calmarea tusei, astm bronşic); tulburări digestive în special balonare, colite fermentative, colecistită, angiocolită, enterocolită, procese inflamatorii intestinale cauzate de virusuri, bacterii, paraziţi care afectează mai frecvent vârstele extreme (copiii şi vârstnicii); atonie digestivă; viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); stimularea poftei de mâncare.

Mod de administrare: ceaiul ecologic de cimbru se prepară din 1-2 plicuri x 1g la 250 ml apă fierbinte, prin infuzare timp de 5-10  minute. 
Infuzia se consumă neîndulcită, călduţă, de 2-3 ori pe zi între mese sau ori de câte ori este necesar.
Observaţii: supradozarea poate provoca tulburări gastro-intestinale.

Forma de prezentare: cutie pliantă conţinând 25 plicuri x 1 g.
Comentariile vizitatorilor
Comentariu evaluat de 436 vizitatori Data: 26-10-2012

As vrea sa stiu de La ce vârsta merge , cel mai mic dintre copii are 4luni si jumatate

Comentariu scris de Marioara Dutu (Braila) Comentariu util ?  
spacer